Ons verhaal

Probleem

Samen met ons team van 5 jonge dames vertrokken we vanuit een probleem, namelijk dat je rode wijn na het openen van de fles binnen enkele dagen slecht is. Hier wilden we heel graag een oplossing voor bieden. 

Idee

Uiteindelijk kwamen we tot een oplossing die vooral gericht is op de thuisdrinkers onder jullie die graag eens een beter glas rode wijn drinken, maar de fles niet in één keer willen uit drinken. Het is tenslotte onze bedoeling om verspilling van wijn tegen te gaan. Op deze manier kan je ook al eens een duurdere fles wijn openen en zal je er veel langer van kunnen genieten. Dankzij onze oplossing blijft je wijn 3 tot 4 weken goed zonder dat de smaak van je wijn wordt aangetast. Perfectie tot op het laatste glas!

Oplossing

Binnenkort stellen wij met veel plezier onze wine dispenser aan jullie voor. Het zal een apparaat zijn dat werkt op basis van argon gas, die ervoor zorgt dat er geen zuurstof aan je wijn kan en de houdbaarheid dus verlengt. Er wordt een tap voorzien waardoor je de wijn makkelijk kan inschenken en decanteren. Dit alles zullen wij in een mooi en modern design gieten zodat het een deel wordt van je interieur. Heb je verdere vragen over ons product, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Onze missie


Ons doel is om wijndrinkers elke avond van een beter glas te laten genieten, dit zowel thuis als op restaurant. Elke wijndrinker moet de tijd kunnen nemen om van elk glas een mooi moment te maken. Spencivino moet gelinkt worden met drinkplezier, maar op eigen tempo. We streven ernaar dat wijnliefhebbers ook langer van de duurdere flessen kunnen genieten. Vandaar ons motto: “Because every sip is worth the joy!”

Wie zijn wij?

Wij zijn vijf studenten Handelswetenschappen aan de UHasselt. 

Hieronder vindt u een overzicht van ons team

Pauline Roman
CEO

Amber Cuppens
HR & administratie

Emma Lowist
Sales & marketing 

Maud Hinoul
Techniek

Lauren Boes
Financiën